emmelinpeders1

Hva er viktig?

 • Publisert: 09.11.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Mange mennesker mener forskjellig på hva de mener er viktigst av personlighet og utseende. Å selvfølgelig skal vi ha forskjellige meninger her i livet, men selv så må jeg si at de som mener at utseende går overfor personlighet er på en måte sånne folk jeg ikke liker. Personligheten har så mye mer å si en utseende til en person, ja i forhold er det et pluss å ha en gutt med god personlighet og fint utseende. Men hva med vennskap? Om du skulle valgt mellom en pen venninne eller en venninne som har en fantastisk personlighet? da hadde jeg lett valgt venninna med fantastisk personlighet, utseende har ingen betydning for meg når jeg skal finne meg venner, ikke klesstilen heller for den saks skyld. Og jeg håper flere der ute tenker sånn også. altså ja du kan ha mange utrolig pene venninner, men betyr de noe for deg? Er det de du vil fortelle dine dypeste hemmeligheter til, er de til å stole på, like mye som den venninnen du har som bare har en fantastisk personlighet? det er et spørsmål du burde sette deg selv, fordi personligheten har så utrolig mye mer å si.

  Ikke glem å legge igjenn et spørsmål om du lurer på noe til spørsmålsrunden min om omtrent 1-2 uker, før om jeg får inn nok spørsmål. HA EN FIN DAG VIDERE<3

   

 • Publisert: 09.11.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  :)

  09.11.2017 kl.17:30

  Hvor mye tid bruker du på sminke?

  Johanne

  09.11.2017 kl.22:46

  Husk at man kan både se veldig bra ut og være snill hvis man har lyst..

  Emmelin Pedersen

  09.11.2017 kl.23:20

  Johanne: vet det, sa ikke akuratt det heller.. men dette var mere rettet mot at det er mange der ute som kun går etter utseende men ikke personlighet, er veldig mange pene mennesker med en uteolig personlighet selvfølgelig, å håper ikke det virka som at jeg virkelig ikke mente at pene menensker ikke er snille altså!!

  Skriv en ny kommentar

  hits